Ugrás a navigációra

Online raktári kérés menete

Nyomtatóbarát változatSend by emailPDF változat

 

Kikérés online

 

Az online katalógusban a keresés találatai közül kiválasztott dokumentumot a Részletek feliratra kattintva tekinthetik meg. A felugró ablakban megjelenik egy „Raktári kérés” akciógomb. A raktári kikérést ezzel a gombbal lehet elindítani. 

 

 

 

 

Amennyiben nem lehet online raktári kérést indítani, hagyományos módon (papírkérőlap kitöltésével vagy az excel kérőlapot e-mailben elküldve) lehet kikérni.

Az online kikérés használatához érvényes könyvtári tagsággal kell rendelkezni és be kell jelentkezni. Az olvasó vonalkódjához a beiratkozásnál kapott olvasójegyen szereplő számsort írjuk be, a jelszó alapértelmezetten a születési hónap és a nap, tehát február 15 esetében 0215.

 

 

Bejelentkezés után a Raktári kérés elküldése gombra kell kattintani.

 

 

A kérés leadásáról visszajelzést küld a rendszer. Itt választhatjuk az Ablak bezárása opciót vagy megtekinthetjük az Olvasói adatainkat.

 

 

Természetesen el lehet végezni a bejelentkezést még a keresések elindítása előtt az online katalógus felületén a Bejelentkezés vagy az Olvasói adatok menüpontok alatt.

 

A könyv átvétele

Az online leadott raktári kikérés teljesítésének várható időpontjai: 9:30, 12:00 vagy 15:30, attól függően mikor került leadásra a kérés. A 15:30 után leadott kérések mindig a következő munkanapon teljesülnek.

 

 

 Névnap

2022, augusztus 13 - 17:00, Ipoly

Jelenlévő felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó van a webhelyen

by Dr. Radut.